Semester!

Vi packar här och vi packar där. Vi flyttar lådor hit och lådor dit och vi slänger saker högt och lågt. Allt bara snurrar fortare och fortare och nu tappar vi snart fotfästet. Dessutom är det alltid någon runt dig som glatt påpekar hur långt (eller kort!) det är kvar till jul… Så vi insåg att vi behövde semester. Sagt och gjort. I fredags hämtade jag Magnus från jobbet och vi styrde kosan mot Nanny. Såklart! Trodde ni något annat 😉 Vi tog en sväng inom Anna och sedan via Farmor och Farfar innan vi landade i soffan med ett gott glas vin och en sanslöst god pizza. Och sedan stängde vi bara ner och kopplade av 🙂 Jag somnade som vanligt i soffan och rullade sedan ner i kojen för att sedan vakna först efter 12 timmar till en strålande och stiltje lördag. Jag bara älskar lördagsmorgnar utan press. Vi tog oss en tur i hamnen och fick med oss julmusik både i dragspelsform och brassensemble. Det är tomtar och glitter överallt – men jag får bara ingen julstämning i år. Just denna dag så kunde det ju bero på att solen sken som på en midsommardag. Vi bestämde oss trots allt för att pyssla lite och nu fick vi byggt ihop en låda till kortvågsradion och monterat både den och Pactormodemet. Dock är jag lite orolig för att radion sitter lite för nära spisen och dess ångor. Men vi få se hur det går med det. Sedan ska ju den “bara” kopplas in också. Något vi misstänker kommer bli ett helt kapitel för sig själv 😉 Vi har också gett upp letandet efter beslagen till vårt gamla kapell. Vi fick helt enkelt köpa nya, vilket var onödigt dyrt. Så kommer förmodligen de gamla dyka upp vilken dag som helst 😉 Kvällen blev lite extralyx med en restaurangmiddag på Trubaduren. Vi kom nämligen på att vi var tvungna att fira “146 dagar kvar” – inget är för litet för att fira 😉 På natten kom sedan vinden och regnet med besked men vi sov lika gott för det. När vi väl vaknade så blåste det mer än kuling och det härliga vädret var som bortblåst. Efter en god frukost så packade vi ihop oss och gav oss av hemåt i regnet. Utvilade och klara att bita tag i lite mer jobb och flyttpyssel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFar och son på Ljugarebänken 🙂

2014-12-06 12.20.53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Sommar? – Nej december på Hönö


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En gammal tidningssamlare från IKEA blev ombyggd till kortvågsradiolåda 🙂


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nya kapellfästen….

2014-12-06 19.15.22

 Fullmåne på Hönö

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *