Vad händer nu?

Just nu händer allt och ingenting skulle jag säga. Vi har endast tre! (3!) arbetsdagar kvar och just nu pågår den sista packningen för i dagarna nu så flyttar vi in i Nanny och ut från systers hus. Nanny ligger ju på Hönö och den sista mars kommer jag att återlämna tjänstebilen och då är vi med andra ord billösa… Skönt men lite läskigt! Innan dess så försöker vi köpa allt som behövs inför påskhelgen. De flesta förknippar påskhandel med massa god mat och chokladägg. För oss innebär det att vi ska ha köpt på oss allt som vi behöver när vi ska stå på land. Om allt nu går som planerat så lyfts i gumman i Klåva på skärtorsdagen och sedan sjösätts hon på tisdagen när helgen är över. Så nu vet ni var vi kommer att hålla till under långhelgen. Vi har dessutom beställt ett alldeles strålande väder så om det är det någon av er som får en sådan där vansinnig lust att polera skrov eller bottenmåla så är ni mer än välkomna! Om ni bara vill komma förbi och säga hej så går det precis lika bra 🙂 När vi sedan har sjösatt så kommer vi att flytta till Lindholmens hamn och bo där fram tills det är dags för avsegling. Bland annat så kommer favoritdottern på besök och bor hos oss ett par dagar och vi får cykelavstånd till bästa sonen och vår/hans lägenhet. Under dessa dagar så är tanken att vi ska varva ner lite och dessutom fixa lagom många punkter på “att göra listan”. Den listan växer stadigt, hur hårt vi än jobbar, och vi har accepterat faktum. Listan kommer alltid att finnas….Den är en del av vårt liv och den kommer att bli vårt oavlönade jobb, vår vardag, när vi nu går på tjänstledighet från våra ordinarie arbeten.

Vissa saker börjar dock att trilla på plats. Vi är nästan i hamn med våra medicinlådor och häromdagen så hämtade jag ut en stor sändning från Apotea. Klart mycket billigare att köpa läkemedel på nätet än att gå in på apoteket och när man bunkrar så blir det lite pengar att spara. Sofia har lovat mig att vi ska gå igenom förrådet och det känns alltid skönt att få stöttning av någon som är “inom branschen”. Förhoppningsvis så kommer behovet att öppna dessa lådor aldrig att inträffa! I lådan så ligger nu bland annat en steril häftapparat för att “stifta” ihop större sår – DEN hoppas jag verkligen att jag slipper ta i överhuvudtaget!

Bookmark the permalink.

6 Responses to Vad händer nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *