Första dagarna i ledighet

Lediga och lediga – det kan man ju diskutera 🙂

Magnus tillbringade måndagen med att försöka få in saker och ting på bra ställen. Jag åkte in till stan och hämtade syster på flygplatsen och sedan gick hela dagen till att köra de sista bilburna ärendena. På kvällen så firade syster och jag lite extra eftersom det var vår sista kväll tillsammans hemma hos henne. Tisdagen började med att jag åkte till Bilia och lämnade in tjänstebilen. Skön känsla att bara kunna lämna ifrån mig nycklarna utan att bry sig. Men trots att det var avtalat att bilen skulle lämnas in så var det ingen på bygget som verkade veta hur det hela skulle gå till. Tillslut fick jag i alla fall ett kvitto och de lovade att de skulle fixa allt – något de redan lovat tidigare…. Syster och Ulla hjälpte till att köra mig ända till båten. Snacka om att jag blir bortskämd! Regnet strilade ner så jag var väldigt glad för detta! Som tur var så släppte regnet ut på eftermiddagen och vi fick riktigt soligt och fint. Vi fick besök av en journalist från Torslanda lokaltidning som ville prata om vår resa så nu kanske vi blir lite lokalkändisar 😉 Vi plockade ihop våra vinterförtöjningar och förflyttade oss till upptagningsbryggan för i morgon onsdag så väntar det lyft för gumman kl 08:00 Jag har sagt det förr och jag säger det igen! – Det är kraftigt obehagligt att se på hur de lyfter gumman! Jag är alltid helt övertygad om att de ska tappa henne….

Magnus har fixat med vår wifi- förstärkare så vi har fått lite nätverk också. Alltid tacksamt 🙂 Jag har fått upp två hyllor till i garderoben som jag har planerat för ett längre tag. Vi har två hänggarderober inne i garderoben och bakom dessa så fanns det massor av outnyttjad plats. Så det blev en skohylla och en klädhylla till. Jag kände mig så löjligt nöjd när jag fick till det hela och kunde lägga in mina vakuumpackade klädpaket på den inre hyllan och sedan hänga upp garderoberna framför! Men vi har inte uppkopplingshastighet nog att få iväg några bilder så ni får vänta lite på dem!

Förutom journalisten så har vi också fått en massa trevliga besök under eftermiddagen. Bland annat en barndomskamrat samt en före detta kollega till Magnus. Alltid trevligt med spontanbesök. Det är verkligen skönt att ha gott om tid på oss att fixa allt. För då behöver vi inte bli stressade av alla besök – för besök är roligt och besök vill vi ha 🙂 Kvällen avslutades med att Tony som just fått Adventure sjösatt tittade förbi en sväng.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *