//WL2K 180802 Dag 3 till Faeroarna eller Utvaer fran Island

Position 180802 12:00 UTC: 61 57,387N 009 45,238W
Distans att fardas fran Island till Faeroarna 411M, Utvaer 740M Avverkat: 303M
Kvar till Faeroarna: 108M
Kvar till Utvaer:437M
Torsdagen blev lugn och trakig. Ingen vind och bara lite sol. Inte en bat i sikte. Det enda vi har som sallskap ar stormfaglarna som standigt glidflyger sa nara Nannys for de bara kan. Motorn tuggar och vi kommer sa sakteliga narmare Faroarna. Vi har bestamt oss for att ta ett kort stopp pa Faeroarna. Det kommer en front med onodigt mycket vind som drar over oss lordag till sondag. Sa da passar vi pa att ga i hamn i ett litet dygn innan vi fortsatter mot Utvaer. Alltsa borde vi landa pa Utver sent tisdag kvall eller sa. Men det ar lite for tidigt att saga. Just nu har vi motvind och 8 m/s ratt i nasan. Inte alls enligt prognos. Men det ska vanda och i eftermiddag ska vinden komma med 10 m/s fran syd vast sa det borde innebara att vi far fin segling inatt. Skot om er alla! Allt val ombord

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *