Turister i Köpenhamn

Åh, så stilla båten kan ligga mitt inne i Köpenhamn. Denna dagen skulle skitvädret ta över och det skulle spöregna så vi hade alla planer på att sova länge och bara lata oss. Och därefter så ta oss en tur på stan. Men nu kom aldrig regnet och trots en liten små mulen dag så fick vi en fin dag i Köpenhamn. Bland annat så tog vi oss en tur i “paddanbåten” och vi tog massor av kort och filmade för fullt när vi passerade kanalens snyggast båt (nanny,,,, omnågon missat det). När vi blev middagshungriga tog vi oss en sväng bort till torget och köpte en öl och en miniflaska med vitt vin. Därefter köpte vi oss varsin stor korv med bröd och gick ner till kanalen och satt vid en bänk och intog vår förstaklassmiddag. Ärligt talat så kan man sällan ha en bättre middag än denna. Bortsett från gårdagens då…. Därefter hittade vi glassen man kan dö för! Siciliansk glass. Say no more…. Hit kommer vi igen!!!

130703_8037 130703_8042 130703_8074 130703_8087 130703_8103

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *