Kreativ onsdag

Tänk att det ska vara så svårt att få tag i en hantverkare som kan slipa och måla vårt betonggolv i tvättstugan. Första hantverkaren som var hemma höll jag på att sparka ut med huvudet före för han var dyrare än dyrast och hade nog fått för sig att vi skulle ha diamanter inblandat i färgen. Nr två missade målet helt! Trots att jag mycket noggrant förklarat vad jobbet gällde kom det hem en säljare som ville pådyvla på oss en totalrenovering av vårt badrum… I helgen fick vi ett tips om en målarfirma som skulle vara bra att ha att göra med. Och när jag pratade med dem i måndags så verkade det som om saker och ting skulle börja ordna upp sig och de skulle komma hem till oss idag kl 16. Så jag stressade hem som en tok från jobbet – tror ni att det kom någon? Nä… Irriterande. Men för att inte spilla någon tid så passade jag på att fylla bilen med grejor till Östhjälpens återvinning så när Magnus kom hem från jobbet tog han en sväng dit och lämnade alla grejorna. Jag vågade inte lämna huset, om nu hantverkaren mot förmodan skulle dyka upp.  Jag fick då tid att klippa gräsmattan och under tiden så svor jag över min egen dumhet att jag inte tagit direktnumret till “nissen ” som skulle komma och titta på jobbet. Men det var bara att släppa det och gå vidare. Och det gjorde vi genom att ta en sväng till andra sidan av stan och köpa oss ett fint stormsegel. Jag har bevakat Blocket ett tag och nu dök det upp ett. Och när vi konstaterat att storleken var rätt och att det var i bra skick och att priset dessutom är det rätta – då är det bara att slå till. Ett Blocketfynd 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *