Irriterande isigt…

Det blåste mer än förväntat på natten och vi vaknade ett par gånger av att båten “högg”. Om vi hade legat i naturhamn hade vi varit uppe på tio röda sekunder eftersom det lät som fören tuggade berg men nu insåg vi väldigt snabbt att det vinden som drev isen in i båten. Men var inget behagligt ljud direkt. Morgonen började med uppdrag: Sanera byggbåt! När allt flyttats runt i båten under ett par dagar så blir hon mer eller mindre obeboelig. Magnus fortsatte med targabågen och fick dit ytterligare två bultar. Till de två sista behöver vi en gängsats för bultarna sitter inte helt rakt – så det får bli till nästa helg. Jag passade på att leka lite med vår nya vakuumpackare. Bland annat så packade jag in reservpumpen till autopiloten och den halvtomma sillikontuben. Det ska bli intressant att se om silikonen överlever lite längre på detta sättet. På vägen hem stack vi inom Bauhaus och bytte ut gasolen. 260:- kr för 11 nya kg gasol – inte dyrt direkt.

En vakuumpackad pump – denna lilla manick tror jag vi kommer få mycket god nytta av 🙂

130224_4087

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *