Miloföreläsning

I julklapp fick jag Milo Dahlmans bok och jag kan säga att jag sträckläste den. Jag gillar att hon är så enkel och ödmjuk och har inställningen att allt går – bara man vill det tillräckligt
mycket! Så när JRSK hade fixat en föreläsning med henne så var det självklart att jag ville gå.  Och även Lotta och Sofia hängde på så vi fick en väldigt inspirerande kväll. Att denna lilla späda och ödmjuka kvinna har gjort dessa monsterseglingar imponerar! Sedan är hon inte ödmjuk när vi kommer till vår miljö. Där är hon stenhård och håller inte inne med sina åsikter och påstående. Och även om det är tufft att sitta och höra på det så har hon rätt i väldigt mycket och vi alla behöver tänka mer på vår miljö. Absolut något att ta med
sig!!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *