Laddning inför en långhelg

Efter en ohyggligt lång och regning arbetsdag hämtade jag kapellet och åkte jag upp mot Tjörn och mötte Magnus, som kom från ett jobbmöte, vid affären. Vi tog god tid på oss och shoppade massor av god mat för en lång helg. Regnet fullkomligt öste ner på utsidan så vi hade ingen direkt brådska. För en gångs skull hade vi lite tur med vädret och regnet gav sig faktiskt när vi skulle bära alla grejor ut på bryggan. Bland annat hade vi med oss watermakern som nu är ommålad och skinande vit. Vi började med att byta kapellet och nu, efter tre omtag så sitter kapellet perfekt! Vi är mycket nöjda med Vinga kapell och rekommenderar dem gärna. Att det inte blev perfekt från första början är ju inte så konstigt eftersom vi hade lite konstiga idéer och önskemål. Det viktiga var att de var villiga att lyssna och gjorde om tills det blev som vi ville ha det 🙂 Efter en lättare middag så sov jag som en gris i soffan, som vanligt, men piggnade dock till när Mats och Bettan kom för ett efterlängtat besök. Det är så roligt att de är tillbaka i hamnen 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *