Lyft på måndagsmorgonen

Klockan ringde redan 07 och efter en snabb frukost fixade vi båten färdigt innan det var dags för lyft. Det FINNS inget mer nervöst än att lyfta Nanny. Men för att göra en lång historia kort så kan vi sammanfatta lyftet med att vi fick ta bort de aktre stagen, Liv darrade och hojtade till lite hysteriskt då och då vilket skrämde skiten ur truckföraren och vi hade mindre odlingar under kölen med en GIGANTISK musselodling på babords sida vid bogpropellern. Men inga musslor på styrbords sida… Efter det att dagens trevliga truckförare förlåtit Liv för hennes småskrik spolade han av båten ochdå såg vi att det faktiskt var en plastskada på den sidan av bogpropellerhålet som musslorna fått mycket fint fäste i. Dessutom hade vi faktiskt lite plastskador av isen. Men inget som inte går att fixa till. Vi hann inte fixa så mycket mer för vi var bjudna på födelsedagslunch med Magnus mamma som fyller 65 år idag. GRATTIS INGELA – och tack för lunchen, jag tror jag glömde säga det innan vi åkte hem. Nu blir det inte mer båt förrän på lördag. För först ska lilleman ta studenten och det kräver lite förberedelser 🙂

130527_5799 130527_5794 130527_5784 130527_5765 130527_5781 130527_5783

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *