Kolobrezeg

Uj, idag har vi sovit länge! Regnet har öst ner hela morgonen och kulingen viner i riggen. Men vi ligger väldigt tryggt i denna marinan. Den ligger långt in i kanalen så det existerar inte sjöhävning!. Magnus är och utforskar duscharna och därefter ska vi gå en promenad på stan igen. Enligt väderprognosen så lär vi ligga kvar här tills på lördag – för i detta vädret vill vi inte ut 🙂 Dagen blev trots allt ganska solig och vi promenerade en hel del i de mysiga stadsdelarna och såg till att fylla på ölförådet lite. Vi pratade mycket med vår trevlige båtgranne som var från Polen men bodde och jobbade i Sverige och vi blev också kontaktaktade av två härliga skånska “gubbar” från Råå som var ute och seglade i en Albin Nova. De hade inte bråttom. De skulle vara hemma till hösten eller nåt…. Avundsjuk? Ja….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *