Slappesegling och demontering

Lotta tog med sig Happie på en tur in till Ellös innan hon gick tillbaka till Gullholmen och vi drog ut focken och drev söderut i det fantastiska vädret. Efter det att Magnus hotat vädret med att starta motorn om vi gjorde under 0,5 knop så fick vi lite mer vind i alla fall. Men vi fick dra upp storen också och vi fick en fin och slapp segling ner till Måseskär. Där tvingade strömmen oss att starta motorn och eftersom vi faktiskt har ett jobb att sköta så var vi tvungna att stressa på lite för att hinna hem överhuvudtaget… Jag tog den sista timmen till att börja demolera båten…. Vi ska ju riva all inredning runt masten för att de ska kunna komma åt att förstärka maststöttan. Och som bekant är det inte lätt att riva inredning i en Rasmus. Det är sorgligt när saker går sönder, men det sker. Tyvärr….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *