Höstfredag…

Väderprognosen visar på fantastiskt höstväder denna helg. Därför har vi bestämt oss för att det är dags att säga hej då till sommarhamnen och sikta på vinterhamnen denna helgen. Carl var i vanlig ordning söt som körde oss upp och solen strålade när vi kom ut på bryggorna. Men det blåste mycket mer än vad vädergudarna förutspått… Det blåste långt över 10 i byarna. Jag var mer än nöjd med att Magnus inte ville lämna bryggan denna eftermiddag. Vi hade i och för sig två helt olika skäl till vårt ovilja – jag ville bara ligga i soffan och sova och Magnus hade bara fokus på den kommande landslagsmatchen i fotboll…. Till den saken hör att det behövs TV-mottagning. Något vi inte har hunnit fixa efter mastbytet. Men inför den hägrande matchen så gav sig Magnus in på att koppla in kablar, signalförstärkare mm mm. Tror ni det funkade?? Nä.. såklart inte…. Vi och våra TV-antenner skulle jag kunna skriva en hel roman om och även denna gång fick den lösa bordsantennen göra kvällstjänst på rufftaket. Men vi vet i alla fall vad felet är – tror vi!!! och vi saknar den sista kontakten i rätt storlek…  Så efter en god middag så ligger vi nu i soffan. Jag sover mer eller mindre och Magnus får se på sin fotboll. En komplett fredagskväll med andra ord 🙂 Hamnen är för övrig mer eller mindre tömd nu. Nästan alla segelbåtar har plockat ner sina segel och marinan ser ingen vits i att ha på belysningen på bryggorna när det är bäckmörkt ute.  Så det är bara att konstatera – nu ÄR det höst….

Bookmark the permalink.

2 Responses to Höstfredag…

 1. Lasse says:

  Hejsan
  Jag vill gärna prenumerera på på Nannys blogginlägg.
  Kan du fixa detta eller hur gör man?
  Hälsningar Lasse

  • Liv says:

   Hej Lasse!
   Själva prenumerationsrutan hade fallit bort – vet inte varför – jag tryckte väl på fel knapp eller något 😉
   Ange din mailadress i fältet så får du strax ett mail i din mailbox där du bekräftar att du vill prenumerera på Nannyinlägg.
   Vill du sedan avsluta prenumerationen så finns det en länk längst ner i varje prenumerationsmail som du kan klicka på för att avsluta.

   Tack för att du vill följa oss 🙂
   //Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *