Någon som vill ha gamla segel?

Vi har haft ett par gamla segel liggandes i säckar ute i garaget i ett par år nu… Idag ryckte vi in dem i storarummet och gick igenom dem. Och det var som vi misstänkte – inget att ha…. Vi behöver ett försegel med pistolhakar som vi kan använda till vårt kutterstag och vi hittade ett mindre som vi får ha som provsegel till att börja med. Men jag hittade inte stormfocken jag starkt hade för mig att jag hade på lager 🙁 Så det blir att hålla utkik på blocket efter en.

Men detta innebär att vi har ett lösfotat storsegel och en genua anpassad för rulle till Rasmus över. Sedan har vi också ett storsegel av mindre typ som vi inte vet var det kommer ifrån. Det kan vara till en MS20 eller liknande…

Alla segel är antika men kan kanske fungera som reservsegel eller altansegel. Hör av er om någon av er är intresserade – bara att hämta 🙂

Bookmark the permalink.

4 Responses to Någon som vill ha gamla segel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *