På landbacken

För att överhuvudtaget få tid och möjlighet till att träffa goda vänner så måste man idag boka in dessa tillfällen lång tid i förväg. Gårdagen var en sådan dag där vi lyckats boka in Vedholmarna till en middag och därmed blev det inte någon Nanny denna helg. Kvällen blev mycket god, lyckad och trevlig samt förgylldes ytterligare av att dottern gjorde ett av sina sällsynta hembesök. Men jag ska erkänna att det knep bra i båttarmen när Ester meddelade att de seglade mot Björkö och undrade var vi var.

Idag söndag har både Magnus och jag suttit med näsorna ner i sjökort och böcker på var sin sida av köksbordet. I morgon är det nämligen dags att, efter 10 veckors kurs, skriva provet för utsjöskepparen. Så håll nu alla tummar för oss.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *