Prylar här och prylar där – nu vill vi ha helg!

Nu ligger det båtprylar högt och lågt i hemmet 🙂

Igår kom det ett JÄTTEPAKET på posten från Garmin. Magnus och jag bara tittade på varandra och undrade om Garmin skickat oss en väderkvarn istället för vår lilla vindmätare. Men inuti lådan låg en helt ny vindmätare och en helt ny mottagare. Så nu är förhoppningsvis hela supportsnurren med Garmin över och “någon” (inte jag) lär få klättra upp i masttoppen i helgen om vädret tillåter det. Som tur är så är den ju trådlös så Magnus slipper i alla fall dra fler kablar.

Sedan tog jag en sväng till Riggarna efter jobbet idag och hämtade vår spirbom. Jag hade nästan glömt att den kommit så den har stått där ett bra tag nu. Det ska göras viss monteringsarbete på den  men det får vänta tills nästa vecka så den får ligga i garaget sålänge.

Till helgen hoppas vi också få tillfälle att provhissa vårt nya storsegel som just nu står i storarummet. Det har ju blåst konstant i tre månader så vi har inte haft en chans att kolla om det överhuvudtaget passar. Men helgens väderprognos verkar lovande.

Jag har också fått lackat lite trälister och dörren samt väggen till frysen, så det ska bli lite spännande och se om det passar eller inte. Det står ett antal väskor och lådor innanför dörren som ska med i helgen – nu vill vi bara ha fredag så vi kan åka till Nanny!

Liten vindsnurra och dess  jättelåda….2014-02-25 17.34.53

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *