Släktkalaset slut – Nanny i sikte

Mot vår vana trogen har vi tillbringat påskhelgen på land. Vårt hus har varit fullt i omgångar sedan måndags med kära släktingar från Norge som kommit för att fira vår far,, även då: farfar, morfar, gammelfarfar, gammelmorfar, svärfar, farbror som fyllde 85 på påskafton. Vi har haft öppet hur hemma hos honom under påskafton och under kvällen åt hela släkten på 29 personer dessutom middag. Fullt upp med andra ord. Jag har fått ha förmånen att ha mina syskonbarn boende hos oss och dessutom ett syskonbarnbarn. Inte varje dag man har ett charmtroll på fyra år hemma som kallar en för “gammeltante Liv” hm….. Men nu är väskorna packade och när våra släktingar nu vänder kosan mot Norge idag på påskdagen så kommer vi omedelbart sätta oss i bilen och åka upp och klappa Nanny. Magnus plan är att operera in den magiska el-lådan som vi döpt till Peder (mer om detta senare). Jag tänker sitta i en sittbrunnshörna i solen och vara mentalt stöd!!

Glad Påsk

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *