Hemma!

Ja, det blev ingen långvarig visit på Läsö. När vi började titta på väderprognoserna så insåg vi att den kommande veckan kommer att bli både blåsig och regnig men fredagen skulle bli jättefin. Problemet är att man har svårt att slappna av när man vet att man ska någonstans och dåligt väder är på ingång. Detta tillsammans med det faktum att det faktiskt var fredag och vi visste att mer eller mindre ALLA skulle komma till Björholmen denna kväll gjorde att vi tog ett snabbt beslut och tuffade ur hamnen strax inan 09 på fredagsmorgonen. Det blev motorgång i strålande solsken och nio händelselösa timmar senare gled vi in på Björholmen och ett stort kramkalas bröt ut. Kvällen blev magiskt vacker för att inte säga magiskt trevlig. Det blev grill och långbord på scenen och såååå roligt att se och höra alla igen. Det är verkligen något speciellt med Björholmen och efter mer än 1600 sjömil så känns det underbart att vara hemma igen. Speciellt som vi faktiskt har en veckas ledighet kvar och inte behöver stressa hem till vårt “andra hem” som förhoppningsvis sonen vårdat väl under hela sommaren.

Idag sov vi länge och tänker ligga kvar här en natt till och vänta ut första omgången med vind som kommer i eftermiddag. Men det går ju ingen nöd på oss för bastun är bokad och middagen inhandlad. Tony o Sofia var snälla och lånade ut sin bil så nu har vi mat så vi klarar oss den kommande veckan. Så får vi med oss lite Bohuslän också 🙂

Tack alla för det jättefina välkomnandet vi fick igår!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *