Lite planering och nedpackning

Det börjar bli konstigt det här… Vi tillbringar alldeles för mycket av vår lediga tid på land enligt vårt tycke. Nanny tror nog snart att vi har övergett henne. Men det är ju som jag sagt innan – ett måste just nu för att vi ska kunna hyra ut huset. Fast i fredags fick vi till lite trevlig planering. Vi fick besök av besättningen på Aliara som frikostigt delade med sig av sina erfarenheter från deras resa till Skottland förra året. De lånade också ut en tjock mapp med massa broschyrer och kartor som vi ska gå igenom i lugn och ro. Kvällen blev både roligt och sen. Alltid trevligt att få umgås med engagerade båtmänniskor. Och nu alla kära Björholmare får ni ta hand om Alinara för hon kommer att bo på Nannys båtplats nästa säsong 🙂

Lördagen blev en riktigt kul och trevlig historia med ett 40 års kalas  med många härliga människor vi inte sett på länge. Söndagens aktiviteter begränsades till att jag fick packat ihop fyra flyttlådor och fipplat upp dessa och ett större sidoskåp, nedplockat i mindre beståndsdelar, upp på vinden. Vi har en hel del plats på vinden där vi kan ställa saker, men problemet är att få upp grejorna dit. Själva öppningen upp är så liten att man får ta upp flyttlådorna med kortändan först, vilket såklart försvårar saker och ting. Så även om det inte hände mycket denna helgen så känns det ändå som att de små stegen i alla fall går i rätt riktning.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *