Fulla på vatten, diesel och kaffe

Det var dimma och platt vatten när vi vaknade på lördagsmorgonen. Eftersom vädret var gynnsamt så klättrade Magnus upp masttoppen och satte tillbaka vår vindsnurra. Samtidigt så passade han på att mäta lite för ett fäste till wifi-antennen som favoritsvågern har lovat att hjälpa oss med. På vägen hem tog vi svängen inom Björkö för att se om de hade vatten. Nivån i vattentanken började bli oroväckande låg så när vi såg den gula vattenslangen hänga bredvid dieselpumpen så lade vi till och för att inte vara hur fräcka som helst så fick vi ju tanka lite diesel också. Camilla och Novak, som också ska iväg och långsegla i år, stod plötsligt på kajen och då blev det självklart fika i Nanny. Trevligt! Vi får se om vi hinner få till någon ytterligare träff innan vi ska iväg. Annars så syns vi kanske på vägen 😉 Efter en platt-vattentur tillbaka till Hönö så han vi precis att lägga till innan regnet kom. På kvällen fick vi dessutom storfrämmat av Magnus syster, Anna, som kom och såg melodifestivalen med oss. Ingen bra festival men trevligt hade vi. Söndagen blev lite pyssel och plock. Magnus har så sakteliga börjat med installationen av SSB-radion och nu är i alla fall platsen för antenntunern utsedd och jag fortsätter att flytta på grejor för att hitta bästa platsen för alla prylar. Och på tal om prylar – självklart hittade jag nu de gamla fästena till kapellet – så nu har vi dubbelt av dem… Vad vi nu ska med dem till. I det stora hela så hade vi en underbar helg, det var fantastiskt att få komma utanför hamnen och vi kopplade av totalt – Och när man kopplar av så kommer kroppen ikapp, så nu ligger jag hemma med en grinig förkylning. Mummel….men något att glädjas åt är ju att det numera enligt SMHI är vår – inte mig emot 🙂2015-02-21 13.39.19 2015-02-21 13.40.36 2015-02-21 18.01.55

Magnus har öppnat antenntunern för att se vad som ryms i en sådan…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *