151226 Lite försenad Julhälsning :-)

Onsdagen den 23:e december publicerades en artikel i Torslandatidningen från oss

Klicka på bilden nedan om ni vill läsa den 🙂

Artikel från den 23 dec 2015

Artikel från den 23 dec 2015

I övrigt så har vi en mysig Jul med våra barn och vänner här nere i värmen. Det är lite blåsigt men allt är mycket, mycket bättre nu när vi fått byta till en plats längre in i hamnen. Natten till juldagen var så hiskeligt jobbig med mycket svall och skvalp ute på brygga T. Till och med vårt mantåg brast av belastningen från fendrarna som gnagde mot grannens båt. Magnus hade dagligen besökt marinakontoret i en vecka med önskemål om platsbyte men bara blivit nekad, dag efter dag. Nu gick jag bort. Jag vart trött och sliten efter en lång natt utan sömn. Planen var att jag skulle se lite lagom lidande och ledsen ut. Men efter en lång väntan och det blev min tur så rann tårarna helt naturligt på mig och 30 minuter senare var vi tilldelad en plats mycket, mycket längre in i hamnen. Det är lite ryck och slit i även i denna delen av hamnen men det går inte att jämföra. Idag ska vi ut på stan och promenera med våra barn. Kanske kolla lite julrea eller kanske bara vara på stranden och bada. Detta är barnens första riktiga semester på ett par år så vi gör vårt absolut bästa med att skämma bort dem. Och oftast gör vi inte så mycket utan vi mest bara är. Själva julafton blev julklappsspel, julbad och ut på kvällen julmingel med ca 80-talet andra långseglare på jollebryggan. Ett mycket trevligt, annorlunda och internationellt julfirande. I går myste vi borta hos Swede Dreams med dubbla grillar och massa god mat. De ligger lite steget före oss och ska lämna för sin översegling redan i morgon och viss, mycket förståelig, stress föreligger hos dem. Det börjar krypa lite hos oss också men vi har ett antal punkter vi ska jobba igenom på båten först och vi vill vänta med det tills barnen åkt hem. God fortsättning på er alla!

Bookmark the permalink.

One Response to 151226 Lite försenad Julhälsning :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *