160331-160401 Antigua och lite foton

Vi lämnade St Barths vid lunch på onsdagen och fick en riktigt urjobbig resa över till Jolly Harbour på Antigua. Vind och vågor emot och massa översköljningar och konstant stampande med byar upp till 16-17 m/s. Bra med motorseglare ibland 🙂 Vi var grymt trötta när vi gled in i Jolly Harbour vid 7-tiden på torsdagsmorgonen. Vi ankrade upp längst in vid stranden och medans Magnus checkade in oss så sålde jag vår gamla (men väldigt nya) dinge till Silke. Efter en handelssväng in på land så blev vi därefter bjudna på middag hos Silke och fick en jättetrevlig kväll!

Idag ska vi fixa lite och sedan är tanken att vi ska dra vidare till de kilometerlånga vita stränderna på Barbuda

Det finns nu nya fotoalbum under fliken Foto från St Martin och St Barths.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *