170403 Lite uppdateringar av fotoalbum och artikeln från Torslanda Tidning

Vi ligger just nu ankrade i en liten vik som heter Salinas. Det blåser huggorm men vi ligger på 4 meters djup och har ute nästan 40 meters kätting så vi ligger skyddat och gott. Här finns ett litet hotell med kanske tre- fyra båtar i en marina. Ett par andra segelbåtar ligger också ankrade men de verkar faktiskt helt övergivna med sönderblåsta segel och andra tråkigheter. Marinen uppenbarade sig på bryggan fem minuter efter i ankrade igår och viftade med bestämdhet in Magnus som mötte dem med dingen. När de fått sin “despacho” var de nöjda och glada och vi är ombedda att söka upp dem innan vi ska vidare till nästa hamn. Eftersom det ska blåsa lite motvind även i morgon så ligger vi nog kvar här någon dag till.

Magnus  har efter lite detektivarbete i baren lyckats hacka sig in på hotellets Wifi, trots att de inte lämnar ut lösenordet 🙂 Det har så pass bra hastighet att jag har kunnat ladda upp massa fotoalbum och vi “internetar” så mycket vi bara kan!!

Fotoalbum hittar ni HÄR om vi vill se.

De nya albumen är från Panama, Panamakanalen, Bocas Del Toro, San Andrés och Jamaica

Dessutom har jag fått laddat ner artikeln som var med i Torslanda Tidning för någon vecka sedan.

Artikel i Torslanda Tidning vecka 12 2017

Ha det bra därhemma så hörs vi  snart igen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *