171115 Dags att lämna paradiset.

Ja, ni! Nu är det dags att lämna Carriacou och Grenada efter totalt 3,5 månader här i Tyrrel Bay och i Prickly Bay. Det känns konstigt och lite vemodigt för vi vet att vi inte kommer tillbaka någon mer gång under denna resa.

Vi checkar ut ur landet idag och går runt hörnan till nästa vik, Sandy Island och i morgon går vi vidare norrut mot Bequia. Där tänkte vi hänga i en vecka eller två.

Det är många som har tänkt att lämna idag så det kommer förmodligen bli kö både på tullkontoret och dieselbryggan men det får vi bara ta. Vi har ju inte bråttom.

Les på Golightly hänger med oss norrut men Silke stannar kvar här ett litet tag till eftersom hon måste lyfta och göra lite bottenarbeten på Oceanmaiden och Mikey hänger kvar och hjälper henne.

Gårdagen var en underbar dag här i viken. Mikey tog sig en sväng bort till revet och kom tillbaka med 6 humrar och ett gäng med Lionfish så det blev bara att dra igång grillen på Nanny och fixa till lite sen lunch. Verkligen kul att ha Silke, Les och Mikey ombord som kockar.

Mickey rensar Lionfish och klipper bort alla giftiga taggar

Mickey förbereder lionfishpaket för grillen

Les grillar vitlökshummer

Hummergrill!

Produktionsteamet för färdigställandet av lunchen

På eftermiddagen blev det också ett efterlängtat återseende när vi fick middag hos vännerna på EOS som dök upp under dagen. Vi har inte sett sedan den lilla ön San Andres utanför Nicaraguas kust. Sååå kul att se dem igen och det var förhoppningsvis ses vi snart igen.

Hej då Carriacou och tack för en underbar tid!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *