Båtstämpel – behövs det?

Flera bloggare och tidningsartiklar har nämnt att det är bra att ha en stämpel med båtens namn som ser lite officiell ut när man kommer till länder som har lite krånglig byråkrati. Frågan är om det verkligen är nödvändigt – vad ska man ha den till egentligen? Nä det är nog en onödig utgift tyckte jag bestämt och gick vidare. Det tyckte jag i alla fall ända tills jag en dag såg en reklambanner på Google för stämplar. Det bär mig emot att klicka på sådana banners, men denna gången åkte jag dit. Och väl inne på deras sida så kunde man testa att sätta ihop sin egen stämpel och när jag fick se resultatet så åkte jag/vi dit igen och beställde en stämpel. Så nu kommer vi sätta vårt bomärke både högt och lågt med vår stämpel så fort vi får tillfälle 🙂 Visst blev den cool…..

Stämpel_slutlig

Och igår kom stämpeln i posten – den blev jättebra – bara det att de hade skickat en svart istället för en blå 🙁 Kanske ingen större sak i världen men jag blev lite besviken. Fast den besvikelsen varade inte så länge för företaget svarade på vändande mail att de skickar en ny dyna. Denna gången blå 🙂  Jag beställde stämpeln här

Bookmark the permalink.

4 Responses to Båtstämpel – behövs det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *