Bråda dagar

4 arbetsdagar kvar och semesterpaniken är total. Det är tokmycket på jobbet såklart så då fick jag klämma in en sväng till Biltema och Långedrags teknik på morgonen innan dagens första möte. När jag sitter i bilen utanför Biltema kl 07:00 på morgonen så inser man ju bara att man inte är riktigt klok. Total stress för att hinna ha semester att stressa av på…Ironiskt. Idag slängde jag också en blick på väderprognoserna inför midsommar. Uff och dubbel uff.. Det ser inte vidare kul ut men det är ju en vecka kvar så vi får hoppas att trenden med så mycket vind och skit ger med sig. Men statistiskt så ska det ju regna och blåsa på midsommar. Jag vill ju nu inte ha detta utan hade kunnat tänka mig en 5-8 nordligt och soligt från midsommar och en vecka framåt. Fast å andra sidan har vi åtta veckor på oss så kvarstår det dåliga vädret så får vi väl lugna ner oss och stressa ner lite 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *