Boj vid Styrsö 1/60

Det blåser! Fast vi visste att det skulle komma så det var ingen överraskning. När vi kom fram till bojarna på Styrsö vid 23:30 i går kväll så insåg vi att de inte ligger direkt bra till för de västliga vindar som ska komma men vi var så trötta att vi bestämde oss för att vi fick ta lite sjö. Och visst gungar det. Men det ska ju lugna ner sig så vi myser i båten sålänge. Planen är att gå söderut mot Anholt ikväll. Då är vi på Anholt tidigt i morgon och kan då ta beslutet om vi seglar vidare eller stannar på den lilla ön en stund. Så Nannys midsommarfirande kommer förmodligen att bestå i ett helt dygns segling. Men det är inte fel det.

Vi är väldigt glada för SXK bojar – man sover tryggt i dem. Trots att Nanny har en förmåga att vandra 35 grader från vindögat. Vi måste nog få till det här med ett ankarsegel känns det som.

Man skulle kunna tro att vi är ute och åker båt – men vi ligger faktist vid boj i filmsnutten nedan

trim.8819E552-9CA4-4A29-9980-7B4FEBBCE6E0

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *