Vinga Vuxenkollo

Då har vi haft vår årliga Vingatradition! I fredags åkte vi ut ett gäng med Silvana till Vinga för att bo i Prickskjulet över helgen. Vi åkte ut en timme innan för att kolla till Nanny, hämta lite saker i båten och leta en sväng till efter beslagen till kapellbågarna. Magnus fick också spänna upp akterförtöjningarna ytterligare för ankaret hade faktiskt stött i kajen lite. Konstigt med tanke på att vi spände upp rejält sist men nu ska ska det nog räcka för Magnus hade till och med problem att ta sig iland efteråt. I vanliga fall brukar vi ta med Nanny ut till vuxenkollot men det var riktigt grinigt och blåsigt denna helg. Det var faktiskt skönt att få åka med Morgan ut och bara kunna slappna av lite, men väl ute på ön så kändes det tomt utan henne! Tony och Sofia hade handlat Thaimat till oss alla och med kulingen vinande runt knutarna och regnet hamrande mot rutorna fick vi en jättemysig kväll. Lördagen började med lite fixande. Det hade visat sig att det varit lite dålig fjutt på bastun kvällen innan så tekniska kommittén högg glatt tag i uppgiften och självklart hade Mats med sig både mätinstrument och eltejp och efter lite fixande så funkade allt som det skulle!! Vid 12 tiden kom resten av gänget förutom Pia som dragit på sig feber den stackaren så detta år blev vi 11 glada själar. I vanlig ordning så höll Vingas vänner på att avsluta säsongen genom att stänga ner allt och städa. Vi passade alla på att köpa linnen och T-shirtar med Vingamärket på och eftersom vi shoppade så ordentlig så blev vi bjudna på glass. Oerhört trevligt och dessutom så klarnade det upp och solen kom fram. Det hade vi inte räknat med! Sedan var det dags för lekar. Tony och Sofia var årets lekledare och de fick verkligen slita för att hålla ordning i klassen och jisses vilka vansinniga lekar de hade satt ihop och dessutom avslutades det hela med en quizz. Skitkul helt enkelt men jag ska villigt erkänna att dricka öl med sugrör är inte riktigt min grej…. Och så blev det bastu med bad…. Sedan kom vi på att vi inte hunnit äta middag så det fick bli en sen supé istället. På söndagen var vinden åter och vi fick oss en ytterligare en blåsig promenad innan Morgan kom och körde hem oss. Så var denna intensivt genomroliga helg över. Vi är lyckligt lottade som har så goda vänner som dessutom är precis lika tokiga som vi!! Här kommer lite foton från helgen – det kommer att komma ett helt album samt en film inom kort 🙂


141024_2689 OLYMPUS DIGITAL CAMERADärute ligger Vinga fyr…OLYMPUS DIGITAL CAMERAJapp – vi ska flytta hit..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAGoa tjejerna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMats mäter och letar efter den felande bastulänken

141025_2456 141025_2478 141025_2534 Någon från en fisketur hade lagt ifrån sig en smörgås

141025_2570Hej solen!

141025_2655Glad fotograf

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Lite bubbel till ålekråkan

141025_2671

Underbar solnedgång


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hela goa gänget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *