Det händer saker på landfronten

Det händer inte mycket på Nannyfronten just nu. Tyvärr är det så att hon får spela andrastämman ett par veckor nu. Just nu måste vi helt enkelt prioritera huset och här händer det faktiskt lite saker. I måndags så skrev vi hyreskontrakt med ett härligt par från Strömstad som ska flytta in i början av januari. Och idag så fick Magnus klart med en liten lägenhet som han och Carl kommer att vara skrivna på. Så det börjar ordna upp sig!! Det blir även boende hos min kära syster ett par månader tills det är dags att flytta till båten på heltid. Men allt detta innebär att huset ska vara helt tömt, färdigrenoverat och städat inom två månader! Hupp, vad stressigt det blev! Nu gäller det att sortera bland alla prylar som vi samlat på oss under genom åren. Mycket kommer vi skänka bort mycket, slänga en del och packa upp resterande på vinden. Målet är att ha så lite på vinden som möjligt och där vill vi inte förvara värdefulla saker. Så det blir nog att packa i omgångar misstänker jag.

Igår fick vi hem den nya diskmaskinen så Magnus har installerat den idag och jag har börjat att måla lister och tapetsera på övervåningen. Och även om det just nu känns som det är väldigt mycket vi ska hinna innan årsskiftet så är jag säker på att vi kommer klara det – för belöningen är ju det vi har kämpat för i många år – att få ge oss ut på vår längesegling. Vi ser målet nu! Nu ska vi bara ta oss igenom veckan så att vi får åka ut och slappa lite i Nannygumman 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *