Kapellmakare eller lappmakare

Lördagen blev en roadtripp med Magnus och Tina till Kristinehamn via Karlstad. Karlstad är ju inte riktigt på vägen men Magnus hade hittat en ny luftflaska av lite mindre modell så vi passade på att hämta den när vi i alla fall nästan hade vägen förbi. I dykaffären hittade vi dessutom två små smidiga verktyg för att kapa linor som vi ska fästa på flytvästarna. De börjar bli fullt på västarna nu….

2015-02-14 15.02.41

I Kristinehamn bor min moster, morbror och en av mina kusiner med familj. Den andra kusinen är numera bosatt i Stockholm men även hon var i Kristinehamn med hela familjen och vi fick en jättetrevlig kväll med god mat, många glada skratt och minnen.

Hemma i Göteborg igen så startade jag systugan. Det är tur att syster har ett stort köksgolv för det behövs när stackpacket ska lagas. Det är lite småhål här och där och nästan all tråd är helt och hållet sönderfrätt. Nu har alltså stora reparationsarbetet börjat och det kommer ta ett par kvällar för det är många sömmar som måste sys om och många lappar för att förstärka. Förhoppningsvis kommer detta göra att bommkapellet håller ett par år till.

2015-02-15 14.45.39 2015-02-15 13.58.15

Magnus har näsan långt ner i böckerna som anlände i fredags och försöker förstå sig på astronavigation. Något som verkar ytterligt komplicerat – så jag tänker inte ens fundera på att sätta mig in i det! Vi har också sålt vår gamla gummibåt, även om den inte avhämtad ännu. Nicklas hörde av sig och anmälde sitt intresse och Magnus har idag tvättat av den och packat ihop den. Och han har packat med årorna! Nicklas påpekade också att vårt kontaktformulär här på hemsidan inte fungerar – något jag helt missat. Så jag ska titta på detta inom kort.  Fram tills dess så kan ni alltid kontakt oss via adressen webmaster “snabela”nanny166.se

 2015-02-13 12.53.26

Bookmark the permalink.

One Response to Kapellmakare eller lappmakare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *